Tanichthys

Events Calendar

Gezamenlijke Voordracht zoet- en zeewater: "De Vivarische wereld in 30 vragen"

Monday 20 January 2020 07:00pm - 10:00pm
by Germain LeysHits : 339
Deze maand geen aparte voordracht voor de zeewatergroep en ook geen aparte voordracht voor de zoetwatergroep, maar wel een gezamenlijke voordracht voor de beide groepen samen gebracht aan de hand van een Quiz-systeem door Germain Leys.

De ledenvergaderingen waren van een zeer hoog niveau, zowel de zoet- als de zeewatergroep konden diverse top-voordrachten bijwonen. Een logisch gevolg is dat de ledenopkomst tijdens de voordrachten en vergaderingen langzaam maar zeker stijgt.

Het bestuur doet immers zijn uiterste best om kwaliteit te brengen op de ledensamenkomsten. Deze positieve trend zullen we zeker verder zetten tijdens het volgend werkingsjaar.

Als eerste jaarlijks treffen zal de vereniging traditioneel een extra dimensie geven aan deze avond aan de hand van een quiz.
De groepen die deelnemen zullen homogeen samengesteld worden met zowel zoet- als zeewaterliefhebbers. Tijdens de pauze houden we onze tombola met mooie prijzen en onze voorzitter zal zorgen voor iets lekkers zodat we niet met lege maag naar huis moeten gaan. Er wordt ook een aquarium verloot onder de aanwezigen. Zorg dat je er bij bent!

Na de pauze vervolgt onze quiz en de climax volgt helemaal op het einde wanneer de winnaar bekend zal zijn. Een uitstekende gelegenheid om veel bij te leren over de hobby, dus een grote aanrader!

Insiders weten dat de quiz niet zozeer een competitie is, maar wel een manier om onze kennis te vergroten en een aangename avond te beleven onder hobbyliefhebbers.

Iedereen is welkom!
Location : Parochiaal/Ontmoetingscentrum Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 Hasselt, België

Back