Tanichthys

Events Calendar

Ten huize van Patrick Scholberg

Monday 08 February 2016 07:00pm - 10:00pm
by Germain LeysHits : 1017
Op maandag 8 februari zijn we te gast bij deze sympathieke Bilzenaar.
Eén of twee keer per jaar bezoeken we het aquarium vanéén van onze leden. We waren in november 2011 al eens bij Patrick te gast, maar het aquarium is ondertussen zo veranderd dat het zeker de moeite loont om weer eens bij deze nanospecialist langs te gaan.
Patrick’s aquarium is heel speciaal. Hij houdt van kleine vissen en zijn aquarium blijft steeds verrassen, ook als je er al een uur voor zit zie je nog steeds nieuwe vissen of lagere dieren verschijnen. Patrick bewijst hiermee dat ook een kleiner zeeaquarium zeer mooi kan ingericht en onderhouden worden.
Hij is ook nooit verlegen om degelijke uitleg te geven over de verzorging van zijn dieren en menig beginnend aquariaan is al zeer goed geholpen geweest met raad en daad van Patrick. Je kan door zijn aquarium te analyseren dus veel bijleren.
In een artikel op de website van ReefSecrets, waarvan Patrick redacteur is, kan je een glimp van zijn aquarium opvangen zoals hij er in 2011 uit zag,
zie http://www.reefsecrets.org/index.php/ten-huize/ten-huize-van-deel-2/ten-huize-van-patrick-scholberg
Ondertussen is er heel wat veranderd en je zal versteld staan van de pracht van zijn aquarium.
Wegens de beperkte ruimte is deze vergadering enkel toegankelijk voor leden (tenzij we plaatsen over hebben) en moet je vooraf inschrijven via of
0495/12.16.13.
Opgelet, de eerste inschrijvers zijn zeker van een plaatsje, dus niet te lang wachten!
Het adres van Patrick is Maastrichterstraat 122, 3740 Bilzen.
Location : Maastrichterstraat 122, 3740 Bilzen

Back