Tanichthys

Events Calendar

Problemen in een zeeaquarium oplossen

Monday 09 November 2015 07:00pm - 10:00pm
by Germain LeysHits : 938
Debat onder de leden. Moderator: Germain Leys

Dit jaar hebben we vele nieuwe rifaquarianen in ons midden. Onze vele organisaties gedurende het afgelopen jaar zijn hiervan één van de oorzaken. Maar ook de dynamische werking van onze vereniging ligt aan de basis van de instroom van liefhebbers die op zoek zijn naar een meerwaarde in de hobby.

Het is immers slechts door contacten te leggen met andere, meer ervaren aquarianen, dat je kennis en ervaring kan verwerven. Al deze kennis kan u behoeden voor fouten die je kan maken bij de opstart van een rifaquarium en het verzorgen van de dieren.

Onze zeewatergroep kan fier zijn dat ze vele zeer ervaren liefhebbers onder hun leden telt. Bewijs daarvan is dat ze steeds weer de mooiste prijzen wegkapen op de jaarlijkse Huiskeuringen. Belangrijk is echter dat ze hun kennis willen delen met nieuwe en minder ervaren liefhebbers.

Om aan deze laatste groep de kans te geven om hun kennis en ervaring uit te breiden gaan we deze maand samenzitten in kleine groepen van 5 à 6 personen. Deze groepen zullen homogeen samengesteld worden met ervaren en minder ervaren liefhebbers.

Aan de hand van enkele criteria zullen we trachten elke vraag van een minder ervaren liefhebber te beantwoorden en elk probleem dat hij reeds ervaren heeft of nog verwacht, trachten op te lossen.
Op het einde van de avond zullen we deze ervaringen van de groepen bundelen zodat iedereen de kennis kan opdoen die er uitgewisseld werd.

Daarom ook een oproep naar alle ervaren leden. Kom naar deze vergadering zodat uw kennis en ervaring kan gedeeld worden. Het is onnodig te zeggen dat de aanwezigheid van alle minder ervaren liefhebbers vereist is, anders zullen deze laatsten de kans missen om hun meest prangende vragen te stellen en ze bovendien beantwoord te zien.

Afspraak zoals steeds in Taverne De Vogelsanck, Demerstraat 99, 3500 Hasselt op de eerste verdieping op 9 november 2015 om 20u00.
Iedereen is welkom
Location : Taverne De Vogelsanck, Demerstraat 99, 3500 Hasselt, 1ste verdieping

Back