Tanichthys

Events Calendar

voordracht zeewatergroep: "Welke problemen kunnen we tegenkomen in onze aquaria en hoe lossen we ze op?" door Ton Langenberg

Monday 12 May 2014 06:00pm - 09:00pm
by Germain LeysHits : 591
Enkele maanden geleden was Ton Langenberg bij ons te gast en tijdens zijn boeiende voordracht is gebleken dat er toch veel liefhebbers zijn die hier en daar een probleempje in de bak hebben.

Ton is de geknipte man die voor alles wel een oplossing heeft. Dit komt uiteraard door zijn meer dan dertig jaar ervaring met zoutwater. Hij is zelf al tegen veel problemen opgelopen en hij weet perfekt hoe je die problemen eenvoudig kan oplossen zonder dat je al te veel schade hebt aan de levende dieren.

Hij wil graag zijn kennis doorgeven en ons laten delen in zijn ervaringen. We hebben toen afgesproken dat hij zou terugkomen om ons wegwijs te maken door middel van een debat waar we de pijnpunten binnen onze groep kunnen peilen.

Heb je dus vragen over het houden van dieren of de verzorging ervan? Schrijf ze op en breng ze mee naar de vergadering.
Ton zal trachten een oplossing aan te bieden.

Ook als je problemen hebt met de waterwaarden zal Ton je veel goede raad kunnen geven om deze waarden weer op peil te krijgen.

Dat moet wel een interessante avond worden en zeker voor de beginners onder ons, maar ook voor de gevorderde liefhebber heeft Ton wel altijd iets in petto.

We hopen jullie zo talrijk mogelijk te mogen verwelkomen, zoals gewoonlijk in Taverne De Vogelsanck, 1ste verdieping, Demerstraat 99, 3500 Hasselt op maandag 12 mei 2014 om 20u00

De toegang is gratis, iedereen is welkom.
Location : Taverne De Vogelsanck, Demerstraat 99, Hasselt

Back